Vi är

Belysningsindustrin förändras och gammal teknologi ersätts med nya. Vi erbjuder en sevärd innovativ lösning.

en annorlunda

Daylight from LeS. Vi har alltid rätt lösning för att lysa upp din dag. Vi kommer med dagsljus till dig.

miljöpåverkare.

Mer ljus, mindre effekt. "More from LeS". Energibesparingspotentialen uppgår till och med 92 %. Berätta om era behov, så har vi lösningen.

Varför bör du välja Array LeS®-belysning

Här följer några goda skäl.

More from LeS. Effektivitet i våra belysningsarmaturer är alltid minst 120 lm/W. I många LED-belysningsapplikationer är det teoretiska maximivärdet för ljuskällan.

Livslängden av våra LeS-ljusmoduler är 200 000 timmar vid normal förbrukning. Det innebär 8 333 dagars kontinuerlig användning. Om du använder ljusmodulen 10 timmar per dag blir livslängden 40 år.

Vi tar även hänsyn till de framtida generationer. Alla våra produkter är tillverkade till 100 % av återvinningsbara material.

Vi sparar pengar åt dig. Till exempel ersätter vår OUTLANDER-belysningsarmatur metallhalogenlamporna på 400 watt med 82 watts ineffekt.

Våra produkter klarar sig från Sibirien till Sahara i tillämpningsområden från -40 ºC upp till +105 ºC. Tillämpningsområdena är oöverträffade.

Vill du se saker i deras rätta färger? Utför du arbetsuppgifter som kräver noggrannhet? Vårt färgåtergivningsindex på 98,5 gör ingen besviken, och en låg bländningsfaktor är en standardegenskap.

Information

Vi är ett finländskt företag som producerar ljus med Array LeS®-teknologin.

Vi har utvecklat innovativa belysningsarmaturer och effektiva värmeöverföringslösningar som revolutionerar det traditionella belysningstänkandet.

Adress

LumiTar Array Lighting Technology Finland Oy
Hovrättsesplanaden 23
65100 Vasa, Finland
Tel. +358 45 178 0360
info@lumitar.fi
förnamn.efternamn@lumitar.fi